Nyheter inom städalliansen

Fönsterputsare.nu är en del av en offertplattform där du som kund kan få in offerter från flera olika fönsterputsare runt om i Sverige. Plattformen drivs av Städ & Servicealliansen som i sin tur består av flera fristående städbolag som gått samman för att tillsammans kunna utveckla högkvalitativa servicetjänster för privatpersoner och företag.


När du förfrågar en offert via fönsterputsare.nu får du kostnadsfria offerter från flera städfirmor inom Städ & Servicealliansen. Vi konkurrerar lika mycket med varandra som med andra städ och serviceföretag!

Vi startar i jönköping

Städ & Servicealliansen flyttar in i Jönköping. Som vanligt satsar vi på att erbjuda städtjänster till företag och privatpersoner. Att komma i gång i Jönköping var ett naturligt steg då många av våra befintliga kunder har kontor och företag i Jönköping med omnejd.

vi startar i norrköping

Städ & Servicealliansen kör igång i Norrköping. Driver du ett städföretag i Norrköping med omnejd? Hör av dig om du är intresserad av att ansluta dig till oss på Städ & Servicealliansen!