Fönsterputs för privatpersoner och företag

FÖnsterputs på dina villkor

Fönsterputs för privatpersoner

Har du mycket att stå i? Börjar smutsen dyka upp på fönstren? Då har du hittat rätt! Vi ger dig flera offerter från olika fönsterputsare som kan hjälpa dig i din vardag. Få dina fönster skinande rena utan att behöva lägga ned jobbet.

Hemstädning

Vill du ha ett rent hem som matchar dina nyputsade fönster? Vi samarbetar även med ett antal städfirmor som kan komplettera din fönsterputs med en hemstädning. Hör av dig för ett riktigt bra erbjudande på hemstäd tillsammans med fönsterputs.

Fönsterputs för företag

En trevlig arbetsmiljö kan göra underverk när det kommer till arbetsmoralen. Kontakta oss för flera offerter på fönsterputs till ett riktigt bra pris. Vi jobbar med aktörer som är proffs på fönsterputs på företag.

Storstädning

Ibland räcker det inte med en vanlig städning. Då erbjuder vi en grova sådan, nämligen storstädning. Storstädning är perfekt tillsammans med fönsterputs för känslan av ett nytt hem. Offert på storstäd och fönsterputs till ett kanonpris!

Vi hjälper dig även med...

Flytthjälp

Behöver du hjälp att transportera lådor i samband med flytten? Offert inom en arbetsdag.

Flyttstäd

Vi har städfirman som hjälper dig med flyttstädet när det är mycket som händer runt omkring i livet.

Golvvård

Vi har kunskap om alla olika typer av golv. Hör av dig med mer information om ditt golv så matchar vi dig med någon som kan hjälpa dig.

Kontorsstäd

Det är svårt att jobba när arbetsmiljön känns rörig och stökig. Då kan det vara en bra idé att anställa en professionell kontorsstädare.

Kontakta oss idag för en offert på fönsterputs